bonetti-permanent-makeup-home-01
bonetti-permanent-makeup-home-02
bonetti-permanent-makeup-home-03

Permanente make-up

Onder permanente make-up – ook bekend als semi-permanente make-up, permanente cosmetica of micropigmentatie – verstaan we het gebruik van pigmenten in lichaamszones waar men normaliter make-up aanbrengt of nog waar Paramedische zorgen worden toegediend. Deze techniek is 100% veilig en onze producten zijn ook naar deze maatstaf ontworpen.

Het proces bestaat uit een moderne techniek waarbij niet-allergene pigmenten in de huidlaag van de huid worden ingebracht. Hoewel men het heeft over “permanent” is de duurzaamheid van permanente make-up beperkt tot  1½  tot 5 jaar. Vandaar zijn regelmatige onderhoudsbeurten aangewezen om het gewenst kleureffect te behouden.

Behandelingen

Wenkbrauwen

Eyeliners

Lippen

PMU correcties

Areola en tepel

Alopecia areata

Sproeten

Zonder naalden

Nazorg

Wat te verwachten

Voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kunnen micropigmentatie gebruiken. Uiterlijk verbeteren, gezichtsmoeilijkheden behandelen, ouderdom bestrijden, chemotherapie of een genetische afwijking maskeren, … de toepassingen zijn eindeloos. Permanente make-up wordt gebruikt door vrouwen die allergisch zijn voor conventionele make-up of vrouwen met visuele of fysieke beperkingen en het moeilijk vinden om de dagelijkse make-up aan te brengen. De semi-permanente make-up kan ook worden gebruikt om littekens en witte vlekken –  bijvoorbeeld vitiligo – te camoufleren. Het is ook sterk aanbevolen door artsen om het tepelhof en de tepel van de patiënten na een mastectomie terug kleur te geven.

Voordelen

Onze behandelingen willen bijdragen tot het verbeteren van de eigenwaarde, het zelfvertrouwen en de persoonlijke vrijheid. Naast het feit dat men dus tijd bespaart aan de spiegel, draagt onze permanente make-up ook bij tot een meer actieve levensstijl.  Permanente make-up is al jaren geen taboe meer én goedgekeurd voor gebruik door plastisch chirurgen, oogartsen en dermatologen. Deze specialisten catalogeren onze make-up behandeling onder de “niet-chirurgische kuren”.

Behandeling

Teneinde het beste resultaat te garanderen, dient de patiënt naar een professional te luisteren en vice-versa. Een professionele begeleiding die maximaal rekening houdt met de wensen van de patiënt leveren normaliter een positief resultaat op. De behandeling kan onmiddellijk na het interview met de patiënt worden uitgevoerd en zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Het nagesprek wordt dan na complete genezing gehouden om een optimale tevredenheid te garanderen.

Altijd mooi houden

De permanente make-up is niet helemaal definitief, ze verliest haar kleur naarmate de tijd verstrijkt. Na 1 jaar zult u merken dat de kleur wat lichter is geworden. Dus waarom zou u de kleur niet altijd levendig houden door jaarlijks op onderhoud te komen, mét 50% korting?  Altijd mooi aan een vriendelijke prijs!

Tevreden klanten

Heb onlangs permanente eyeliner laten zetten en ik was heel tevreden over het resultaat, vandaag heb ik microblading aan wenkbrauwen laten doen en ook hier ben ik van onder de indruk. Thais is zeer aan te raden omwille van haar professionele aanpak. Ze werkt uiterst perfectioneel en hygiënisch, wat ik zeer apprecieer. Tevens is zij een heel lieve en vriendelijke dame die alles in het werk stelt om je met een heel goed en voldaan gevoel naar huis laat gaan. Dank je wel Thais!
Sabine Luykx
Een zeer proffesionele, competente dame met een heel gevoelig oog voor schoonheid, symmetrie en detail. Een echte aanrader. Ik ben supercontent met mijn wenkbrauwen. Bedankt Thais, voor je prachtig, fijne werk!!!
Diane
1 2 3 16
Meer reviews