PMU correcties

De meerderheid van de mensen, die permanente make-up ondergaan, is tevreden met de resultaten. Omdat tegenwoordig meer en meer mensen dit laten uitvoeren, zullen er ook meer zijn die minder tevreden zijn met het resultaat waarop ze hadden gehoopt.

Deze mensen schamen zich om naar hun werk te gaan, zijn depressief, angstig, hebben er spijt van. Ze zijn bang dat de verwijdering blijvende schade zal aanrichten of het erger maakt.

Als jij een van degenen bent die niet blij (misschien zelfs geschokt) is met het resultaat van je permanente make-up, raak dan niet in paniek! Er zijn oplossingen om een ongelukje met micropigmentatie aan te pakken.

Permanente make-up correctie kan vorm of kleur of beide aanpassen.

Kleurcorrectie

Wenkbrauwen die onnatuurlijke kleuren hebben, zoals oranje, blauw, roze, rood, grijs of groen, lippen met blauwe, paarse of grijze tinten en blauwe eyeliners kunnen worden gecorrigeerd. Ze kunnen worden teruggebracht naar een natuurlijker uitstraling door corrigerende pigmenten aan te brengen.

De kleuraanpassing is makkelijk te realiseren, hoewel het enige tijd kan duren. De professional moet kennis hebben van de kleurentheorie om het ongewenste pigment te neutraliseren tot een natuurlijke toon. Meestal is verbetering direct merkbaar, maar het duurt 4 weken voordat de kleur is gestabiliseerd. Een herwaardering is dan nodig om te bepalen of er nog een sessie nodig is om de dekking van de ongewenste kleur te verbeteren.

De duur van de behandeling hangt af van de intensiteit van de kleur die moet worden veranderd. Hoe subtieler, hoe sneller de aanpassing; omgekeerd, hoe donkerder of dichter, hoe tijdrovender om te repareren. Donkere, verzadigde pigmenten in de wenkbrauwen laten geen mogelijkheid om te bedekken. Ik raad aan om eerst de tatoeage te verwijderen.

Vormcorrectie

Hoewel de make-up als permanent wordt beschouwd, zijn er corrigerende opties. De permanente make-up een nieuwe vorm geven die je wilt, kan psychologisch stressvol zijn. De behandeling kan een aanzienlijke vernieuwing vereisen om de vorm, symmetrie en balans te verbeteren of te herstellen.

De vormcorrecties worden echter meestal met succes voltooid binnen 2 tot 5 bezoeken. Dit varieert afhankelijk van de dichtheid van de te depigmenteren kleur.

De techniek voor het verwijderen van de permanente cosmetica is een depigmentatieproces. Dit proces gebeurt met behulp van een speciale, volledig natuurlijke zoutoplossing die in de huid wordt ingebracht. Dit gebeurt net bovenop je bestaande permanente make-up of kleine tatoeage om deze van de huid te verwijderen. Het is zeer veilig en zeer effectief. Het bevat fijngemalen zeezout, gezuiverd water, citroenzaadextract, sinaasappelzaadextract of druivenpitextract en aloë.

Hoe werkt het zoutoplossing verwijderingsproces ("Saline Removal")?

De behandeling is vergelijkbaar met het proces van traditionele permanente make-up. Een digitale machine wordt gebruikt om in de bovenste laag van de huid te prikken, maar in plaats van inkt wordt een zoutoplossing in het gepigmenteerde gebied ingebracht.

Dit proces zorgt ervoor dat het pigment via osmose naar de oppervlakte van de huid komt, waarbij het zout water uit de huid trekt en de pigmentmoleculen meeneemt. De korstjes vormen zich tijdens het herstelproces en nemen een grote hoeveelheid pigment met zich mee als ze eraf vallen.

Wat zijn de voordelen van zoutoplossing verwijdering ("Saline Removal")?

  • De zoutoplossing is volledig natuurlijk en bevat geen zuren of schadelijke chemicaliën. In vergelijking met de laserverwijdering heeft verwijdering met een zoutoplossing minder risico's op hypo-/hyperpigmentatie, blaarvorming en littekens.
  • De tatoeage wordt lichter en kan na verloop van tijd volledig vervagen.
  • De huid kan opnieuw worden getatoeëerd zodra het gebied voldoende is genezen.
  • Deze verwijderingstechniek is geschikt voor alle huidtypes.