Professioneel

Thais Bonetti is sinds 2010 actief in de wereld van de cosmetische dermatologie en koestert een echte passie voor het vak.

Ze streeft ernaar een totale tevredenheid bij elke patiënt te bekomen door het esthetische potentieel van de beschikbare technieken te maximaliseren en tegelijkertijd de meest natuurlijke en subtiele uitkomst te verzekeren.

“De tevredenheid van mijn patiënten maakt het harde werken en de toewijding elke minuut waard.”
Thais heeft een uniek artistiek talent dat al op jonge leeftijd werd ontdekt door familie en vrienden die hun wenkbrauwenontwerp door haar wilden laten doen. Zelfs voorafgaand aan haar specialisaties had ze al een scherp oog voor het ontwerpen van vormen die op een gezicht zouden passen, het begrijpen van de individuele gezichtssymmetrie. Cursussen en verdere specialisaties versterkten dat geschenk. Ze behaalde haar eerste certifaten en diploma’s in Brazilië en haar breidde haar kennis ter zake in het buitenland uit. Ze studeerde in Engeland, specialiseerde zich in Nederland en neemt nu nog voortdurend deel aan grote internationale evenementen op het gebied van permanente make-up. Deze evenementen stellen haar in staat om haar expertise bij te scheven en relaties te onderhouden met de allerbeste in het veld, zoals Branko, Akira Nitsche, Karen Betts, Wayne Shi, Debra Guastella en Marcel Reintjens. Aan het begin van 2019 heeft Thais uitgebreid getraind en haar vaardigheden bijgewerkt met opleidingen van Phibrows Academy om nog betere resultaten te behalen met de meest geavanceerde technieken.

Door de jaren heen heeft Thais een grote hoeveelheid kennis verzameld in de toepassing van kleur, ontwerpsymmetrie en precisie bij het aanbrengen van mèches. Allemaal zaken die de schoonheid en de jeugd die de patiënt verlangt, verbeteren en herstellen. Thais werkt in een professionele omgeving met behulp van het beste steriele en wegwerpbare materiaal. Ze beschikt over een digitale machine en hoogwaardige pigmenten die zijn ontwikkeld door permanente make-upbedrijven die speciaal zijn ontworpen voor veilige en kwaliteitsvolle toepassingen.

Permanente wenkbrauwen veranderen een persoon’s gezicht. Het juiste design creeren is een van de grootste uitdagingen en ook belonende aspecten van mijn werk.

Tevreden klanten

Heb onlangs permanente eyeliner laten zetten en ik was heel tevreden over het resultaat, vandaag heb ik microblading aan wenkbrauwen laten doen en ook hier ben ik van onder de indruk. Thais is zeer aan te raden omwille van haar professionele aanpak. Ze werkt uiterst perfectioneel en hygiënisch, wat ik zeer apprecieer. Tevens is zij een heel lieve en vriendelijke dame die alles in het werk stelt om je met een heel goed en voldaan gevoel naar huis laat gaan. Dank je wel Thais!
Sabine Luykx
Een zeer proffesionele, competente dame met een heel gevoelig oog voor schoonheid, symmetrie en detail. Een echte aanrader. Ik ben supercontent met mijn wenkbrauwen. Bedankt Thais, voor je prachtig, fijne werk!!!
Diane
1 2 3 16